Palvelut

MoodsInnovan palvelupaletti kattaa markkinointiviestinnän kaikki keskeiset osa-alueet strategiavalinnoista konseptointiin ja sekä brändin määrittelystä sen kirkastamiseen. Mainonnassa ja markkinointiviestinnässä maksimoimme monikanavaisuuden tarjoamat hyödyt ja mahdollisuudet. Yhteistyössä asiakkaan kanssa pyrimme löytämään aina asiakkaan tarpeita parhaiten vastaavat, kustannustehokkaat ja tuloksia tuottavat luovat ratkaisut.

Brändi ja strategia
Brändi

Brändi ja strategia

Osaamisemme ja kokemuksemme ovat käytettävissä strategiavalinnoista konseptointiin ja sekä brändin määrittelystä sen kirkastamiseen.

Mainonta ja markkinointi
Mainonta ja markkinointi

Mainonta ja markkinointi

Operatiivisessa markkinointiviestinnässä maksimoimme monikanavaisuuden tarjoamat hyödyt ja mahdollisuudet. Nivomme sisällön ja graafisen suunnittelun toimivaksi markkinointiviestinnän kokonaisuudeksi.

Digitaaliset palvelut
Digi

Digitaaliset palvelut

Responsiiviset kotisivut, verkkokaupat, kampanjasivut, verkkomainonta, uutiskirjeet, HTML5-sovellukset – asiakasta kuunnellen ja hakukoneystävällisesti, tottakai.

Sosiaalinen media ja hakukoneystävällisyys
Facebook Instagram Youtube Google

Sosiaalinen media ja Google-mainonta

Sosiaalinen median kanavat, blogit ja Google ovat tuttuja juttuja. Monikanavaisuuden tärkeitä osatekijöitä ja kampanjaa tukevia toimenpiteitä parhaimmillaan.

Pelilliset ratkaisut
Peli

Pelilliset ratkaisut

Digitaaliset tuotteemme elävät tässä ajassa ja mediaympäristössä sekä vastaavat pelillisin keinoin tämän päivän businesshaasteisiin. Tehtäisiinkö jotain erilaista ja varmasti huomioarvoista? Lue lisää: gameway.fi >>

Räätälöidyt järjestelmät
Digi

Räätälöidyt järjestelmät

MoodsInnovan järjestelmäosaaminen on yritysten käytettävissä myös muissa kuin markkinointiviestinnän tarpeissa. Asiakaskohtaisesti räätälöitävät verkkopalvelumme ulottuvat järjestelmäintegraatioista mobiiliapplikaatioihin.

Innovator
Innovator

Innovator

Verkkotuote, jossa yrityksen tuotteita tai palveluja kehitetään yhteisöllisyyden ja osallistamisen keinoin. Verkoston osallistujina voivat olla oma henkilöstö, yhteistyökumppanit ja muut sidosryhmät sekä asiakkaat.

Innomailer
Innomailer

Innomailer

MoodsInnovan oma ratkaisu tehokkaaseen sähköpostimarkkinointiin. Sisällön suunnittelu, lähetykset sovitussa aikataulussa sekä seuranta ja raportointi yhdessä paketissa.

Huutokauppa
Huutokauppa

Huutokauppa

Tehokas myyntikanava, jossa tehdään kauppaa kellon ympäri. Helppokäyttöinen huutokauppaohjelma sisältää kaikki tarvittavat toiminnot ylläpitäjälle ja osallistujalle. Joustavasti räätälöitävissä asiakkaan yritysilmeen mukaiseksi.

MoodsInnovan tiimi on palveluksessasi.
Ryhdytäänkö hommiin?

Täytä lomake ja me otamme sinuun yhteyttä