Pori Jazzin verkko on jo viritetty ensi kesän rytmeihin

Pori Jazz blogikuva

Pori Jazz kuuluu Euroopan vanhimpiin ja merkittävimpiin rytmimusiikin festivaaleihin. Yhtäjaksoisesti vuodesta 1966 alkaen järjestetty festivaali tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan musiikkiohjelmiston tasokkaissa puitteissa. Kävijöitä festivaali tuo Poriin jammailemaan vuosittain noin 150 000 ja konsertteja on tarjolla jopa satakunta.

Ensimmäistä kertaa moodsilaiset virittelivät yhteistyötä Pori Jazzin kanssa jo 1990-luvulla, mistä alkaen olemme aika ajoin saaneet olla osa festivaalin markkinointitiimiä. Vuodesta 2008 olemme tanssineet nyt jazzin tahtiin tauotta. Tällä hetkellä MoodsInnova vastaa Pori Jazzin verkkosivuista, joista digiosaajamme ovat rakentaneet käyttäjäystävällisen tietokanavan festivaalista kiinnostuneita varten. Säännölliset päivitykset pitävät festivaalin fanit ajan tasalla tulevan kesän artistijulkistuksista ja muista Pori Jazzin uutisista. Sivusto toimii myös oikotienä festivaalin lipunmyyntiin linkittämällä kiinnostuneet ostoksille suoraan verkkokauppaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MoodsInnovan tiimi on palveluksessasi.
Ryhdytäänkö hommiin?

Täytä lomake ja me otamme sinuun yhteyttä