HKScan juhlistaa 100-vuotiasta Suomea kotimaisella porsaanlihalla

HKScan Pro blogikuva

HKScan on johtava pohjoismainen lihaosaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus korkealaatuisten ja vastuullisesti tuotettujen elintarvikkeiden valmistuksesta ja markkinoinnista. Ammattikeittiöille konsernin tuotteet myy HKScan Pro, joka palvelee ammattikeittiöitä myös seuraamalla trendejä, ideoimalla kampanjoita ja reseptiikkaa sekä toteuttamalla valmennuksia keittiöalan ammattilaisille.

MoodsInnovan tiimi on tehnyt yhteistyötä HKScan Pron kanssa vuodesta 2007. Yrityksen strategisena kumppanina olemme rakentaneet yhdessä lukuisia tuote- ja palvelukonsepteja sekä kampanjakokonaisuuksia.

Yhteistyömme tuoreimpia tuloksia on vuoden 2017 kärkiteemaksi nostettu suomalaisen porsaanlihan ympärille rakentuva kampanja. Teeman kautta tullaan vuoden aikana nostamaan esiin uusia, monipuolisia näkökulmia porsaanlihan käyttöön. Konseptin sisällä lanseerataan myös uusia tuotteita sekä inspiroidaan ammattikeittiöitä tuomaan porsaanliharuokiin tuoretta twistiä tämän päivän hengessä.

MoodsInnovan kädenjälkeä ovat myös muun muassa HKScan Pron verkkosivut, esitteet ja erilaiset myynninedistämismateriaalit. Viimemainittuihin kuuluu myös vuosittain julkaistava Suomen Ruokalista. Julkaisu toimii ammattikeittiöiden ostajien työkaluna ja palvelee alan ammattilaisia jakamalla tietoa HKScan Pron palveluista ja ruokamaailman ajankohtaisista asioista.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MoodsInnovan tiimi on palveluksessasi.
Ryhdytäänkö hommiin?

Täytä lomake ja me otamme sinuun yhteyttä